keskiviikko 22. marraskuuta 2017

Joulumaisemia minikasvihuoneessa, tölkeissä ja kuvun alla

Kokoonnuimme eilen illalla työpaikan kässäkerhon kanssa askartelemaan helppoja joulumaisemia. Jokainen toi tarvittavat materiaalit ja oli hauska huomata, että jokaisen kotoa löytyy sopivia tarvikkeita eikä uutta ollut edes pakko ostaa. Miniatyyrimaisemia valmistui niin orkideojen "kasvihuoneeseen", lyhtyyn, lasitölkkeihin kuin vanhan pöytäkellon kuvun alle. 


Tähän orkideojen "kasvihuoneeseen" syntyi perinteinen talvinen joulumaisema upeine tähtitaivaineen. Lumena on pumpulia. 


Tässä Nutella-tölkin pohjalle on ensin laitettu sammalta ja sen päälle perunajauhoa. Kelkkailevan figuurin lisäksi tölkissä on LED-lämpökynttilä ja tölkin kannen sisäpuolelle on kiinnitetty pieniä kuusenpalloja. 


Tässä koululaisen tekemässä asetelmassa lasitölkissä olevassa talvimaisemassa seikkailevat PetShop-hahmot, joilla on ruokanaan piparikoristeita. Lumena on perunajauhoa. 


Tässä rikkoutuneen pöytäkellon muovinen alusta ja kupu, jonka sisälle on aseteltu sammalta, sammaleinen oksa, posliininen bambi ja tonttu. 


Keittiötölkkiin on laitettu vanua ja sen päälle pikkuauto koristeineen. Auton päälle on ripoteltu perunajauhoa. Purkin suuta kiertää jouluinen nauha, johon on kiinnitetty polymeerimassasta muotoiltu karkkikeppi.


-Anna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti