tiistai 11. huhtikuuta 2017

Jyväskylän Kädentaitomessut 8.-9.4.2017

Lähdin ystäväni kanssa viime lauantaina Jyväskylän Kädentaitomessuille, edellinen kokemukseni oli Oulun vastaavilta messuilta viiden vuoden takaa. Lauantaiaamupäivänä väkeä oli vielä sen verran sopivasti liikkeellä, että aivan kivasti oli tilaa katsella esim. työnäytöksiä ja jutella esilleasettajien kanssa. 

Nämä kuvat eivät ole mikään kattava esittely koko messujen tarjonnasta, vaan omista kiinnostuksen kohteistani lähtöisin. Minua kiinnostivat trikookankaat, perinnekäsityöt, korut, askartelutarvikkeet ja kierrätys. Eikä kaikesta ihanasta ennättänyt mitenkään ottaa kuvia, kun piti niitä ostoksiakin tehdä ja korva tarkkana kuunnella vinkkejä. Muutamasta kaupasta teen vielä jälkikäteen messutarjouksella ostoksia, koska esittelypisteen tila saattoi olla kokonsa puolesta rajallinen eikä kaikkea valikoimaa ollut realistista ottaa messuille mukaan.


Vanja Sean osastolla oli mm. näitä herkullisen värisiä, Suomessa käsinvärjättyjä Bombom Yarns-merinovillapohjaisia lankoja. 

PaaPii Designin kankaiden väri-ilottelua.

Neenuskan upeat kuosit. 

Käpysen puhuttelevat trikoot.

Hiekkakakun upeita, kierrätys- ja luonnonmateriaaleista valmistettuja koruja.


Kierrätyssuomi 100: juhlava asukokonaisuus kierrätysmateriaaleista 100-vuotiaan Suomen kunniaksi oli näytillä.  


Särösalo Marjaana Tmi:n perinnekirjontaa sisustustyynyissä.

Annan Pajan (iik, ihania retroja) kierrätysvalaisimia.


Sinellin pisteellä oli kortiaskartelussa kaksipuoleisen teipin käytöstä työnäytös.


MosaiikkiMyymälän houkuttelevaa tarjontaa. 


Tässä ovat ostokseni, aika maltillisena pysyin vaikka osalla kangaspisteillä meinasi mopo lähteä keulimaan. Oikeastaan vain tarpeeseen perustuvia hankintoja tein, joten olinko tylsä, unohdinko elää?! :)

-edelleen ihan fiiliksissä, Anna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti