sunnuntai 26. maaliskuuta 2017

Miljoona, miljoona, miljoona ruusua-mekot

Muistaakseni olen joskus maininnut, että rrrrrakastan Babushka Roses-kuosisia kankaita. Vuosien aikana olen tilannut kyseisiä kankaita melkein kaikissa saatavilla olleissa väreissä, yleensä trikoona. Kun kevättä kohden mennään vauhdilla, niin pitihän meidän nuorten likkojen saada kevätmekkoset. Haaveenani oli saada käytettyä kauniiden suosikkikankaideni pitkät, kapeat soirot ja melko pienetkin tilkut hyödyksi vaateompelussa, joten nämä kevätvaatteet olen kaikella rakkaudella koostanut Babushka Roses-trikoiden jämistä. Ja Kiia oli jälleen niin ihana ja kuvauksellinen malli! :)
Hyvin hulmuaa lähes 8 m/s tuulessa! Kiian tunikan kaava on Ottobre Design-lehden 1/2016 numeron Blå Blomma (116 cm) ja omani on kooste Mekkotehtaan Vilmasta ja valmisvaatteen mittoja. Koska ruusukankaita ei riittänyt kummankaan mekossa etukappaletta ja hihoja paljon pidemmälle, käytin takakappaleissa Noshin sitruunankeltaista trikoota. Omassa mekossani on sivusaumoihin ommeltu trikoonauhat, jotka solmin mekon taakse rusetille. 
Kiia on ihana tyttö, joka tykkää myös värikkäistä vaatteista -ja sekös värikkäistä vaatteista pitävää tätiä ilahduttaa. 

Värikkäin sunnuntaiterveisin, Anna

2 kommenttia:

 1. Ihanan värikkäät tytöt siellä!♡
  Pitääpäs itsekin perehtyä mekkojuttuihin, kun kaipaan enemmän "omannäköisiä " vaatteita. Reipasta alkavaa viikkoa teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anne ja kivaa viikkoa Sinullekin:) Mekot on tosiaan suosikkivaatteitani; monikäyttöisiä, sellaisenaan tai housujen kanssa :)

   Poista