perjantai 24. helmikuuta 2017

Melkein Maileg-pupusia

Olen vuosien ajan fanittanut ihan hirmuisesti ruotsalaista 101 nya ideer-lehteä ja nettisivustoa. Lehti on aina kannattava ostos, sillä tykkään lueskella nauttien virkistävän uusista ideoista. Ja samalla tulee treenattua ruotsin kieltä. :)

Koska pääsiäinen ja kevät ovat pupujen aikaa, halusin kokeilla ommella meille kotiin pari pitkäkorvaa Mailegin pupuja imitoiden. Tästä pääset kurkkaamaan 101 nya ideer-bloggaajan ohjeet ja kaavat pupun ompelemiseksi.

Minulle Mailegin pehmoleluvalikoimista tontut ovat tutumpia kuin puput, joten jouduin hieman "opiskelemaan" niiden ulkonäöstä ja vaatetuksesta. Pupujen vartalon kangas on beigeä lakanakangasta.

Mekon kaavan leikkelin suurinpiirteinsinnepäin-taktiikalla. Onnistuin löytää kangaskaappini 80 % retrokangasvalikoimastani eniten mailegmaisia puuvillakankaita pupujen mekkojen ompelua varten. Ja löytyipä vielä pastellisia pitsejäkin mekkojen koristeeksi.

Niin ihania kuin räiskyvän väriset retrokankaat ovatkin, täytyy tunnustaa, että kevään korvalla pastellisävyt ovat suloisia.

Minulla on pienet puiset, punaiset Mailegin vaunut, ja näitä pupuja ommellessa virisi idea vaunuihin sopivasta vauvapupusta. 


-Anna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti