keskiviikko 14. joulukuuta 2016

Lapsen koristelemat jouluiset kierrätyslahjakassit

Askartelimme Jessen kanssa viikonloppuna kierrätysmateriaaleista jouluisia lahjakasseja. Alkuperäinen idea on julkaistu tämän vuoden Taika-lehden joulunumerossa, mutta varioimme toteutustavan meille sopivaksi. Askarteluna tämä on helppo toteuttaa eri-ikäisten lasten kanssa, sillä lahjakassien paraatipuolia varten tehtävät tonttujen kasvot ovat taatusti yksilölliset, tekijänsä näköiset. Tarvittavat askartelumatskut löytyvät varmasti myös useimmasta lapsiperheen kodista. 

Tykötarpeet ovat tässä itse lahjakassien askartelua varten: pari pahvipakkausta, käytettyjä lahjapapereita ja liimaa. Alkuperäisessä ohjeessa pakkaukset oli maalattu akryyliväreillä, mutta meidän versiossa päällystin pahvipakkaukset kierrätetyillä joulupapereilla. 

Jesse koristelee askartelemiensa tonttujen kasvot. 

Jesse leikkasi, liimasi ja hyvin pitkälti piirsikin itse tontuille kasvot. Näistä tuli niin kivat, että vaikka joulukortteina olisi voinut käyttää.

Liimasin tontulle parran askarteluvanusta. Kantokahvat sain tekemällä reiät kassin yläosaan ja pujottamalla lahjanarua reikiin. 

Tämä pukin tonttu nuorin, parraton, sai kaulaansa juhlavan rusetin. 

Hauskoja lahjojen paketointihetkiä!

-Anna


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti