lauantai 19. marraskuuta 2016

Suurella sydämellä-mekko

Täytyi jälleen odottaa melkein pari vuotta, että ostamani kangas löysi tiensä vaatteena päälleni. Ostaessani kankaan alennusmyynnistä mielessä virisi ajatus jouluisesta ompeluksesta, sillä väri on melkein piparinruskea. Kankaana on siis ihanan pehmeä Majapuun Suurella sydämellä -joustocollege ja kaavana käytin hyväksi havaittua Ehtaa. Nykyään Majapuulla on saatavilla samaa kuosia ainakin pinkkinä ja turkoosina. Majapuulta tilatessa on kiva, kun kankaan tiedoissa tulee näkyville myös resorisuositus, niin löytyi tähänkin kankaaseen juuri sopivanvärinen resori. 


Ehta-kaavaa on mahdollista varioida monella tavalla, joten sen vuoksi pidän kaavasta. Nyt lyhensin helmaa enemmän tunikapituiseksi ja hihansuihin ompelin lyhyemmät resorit. 


Vuoritetusta hupusta tuli jälleen onnistunut. Mielestäni isokuvioinen tai muuten näyttävä kangas ei kaipaa mitään yksityiskohtia, mutta seuraavaan versioon voisin laittaa ne alkuperäisen kaavan mukaiset taskut paikoilleen. 


Mielestäni tästä tuli lämmin ja hauska mekko, sopii niin töihin kuin kotiin. Onneksi muuten on sellainen työ, jossa saa pitää omia vaatteita :) Ja villasukat olen ostanut Haapajärveltä Ukon Kulma-kirpputorilta, siellä on huikea valikoima uusia, taidokkaasti neulottuja villasukkia myynnissä! 

-Anna2 kommenttia:

  1. Paljonkohan mahtaa tuollaiset villasukat maksaa siellä kirpputorilla?

    VastaaPoista