sunnuntai 2. lokakuuta 2016

Uusi "maastokuosi" ensiesittelyssä


Pitkästä aikaa bloggausta! Meille tuli uusi tietokone, kuvankäsittelyohjelmani poistettiin koneenvaihdon yhteydessä ja kun mieheni oli viikonlopun töissä, niin ATK-kriisin ainekset olivat kasassa. 

Tilasin jo kesäalesta Koot.fi -nettikaupasta tätä kettudigitrikoota syysmekon ompelua varten. Kaavana käytin Ottobre Design Woman 2/2015-lehden Optic Flowers-mekon kaavaa koossa 36, mutta pidensin helmaa ja hihoja sekä jätin etukappaleen taskut ompelematta. 
Kankaassa on kaikki kauniit yksityiskohdat samassa paketissa; kettuja, kärpässieniä, hiirulaisia, lintuja ja marjoja. (En taida kehdata edes sanoa, mutta tonttuja jäin hieman tästä yhdistelmästä kaipaamaan.) Kangas on läheltä katsoen kuin taideteos tai luontokirjan kuva ja kaukaa katsottuna kuin...no, maastokuosi. 


Kaavan hieman pudotettu vyötärölinja ja erilliset vyötärökaitaleet antavat hauskan paita ja hame-vaikutelman. Hihoissa ja pääntiellä on punaista resoria kuin huomiovärinä, ettei aivan pyyksi tai koppeloksi luulla. Takavyötärökaitaleen ompelin punaisesta trikoosta paita ja hame-yhdistelmän vahvistamiseksi. Kokeilin aluksi punaista trikoota myös etuvyötärökaitaleeksi, mutta se oli liian huomiota herättävä. 


 Hyvin maastoutuu rehevään kuusimetsään...


 ...ja synkkään taikametsään...


...sekä kotipihan ruskanväriseen pensaaseen :)


-Anna

3 kommenttia: