torstai 15. syyskuuta 2016

Okrankeltaista syysvaatetta

Syksyn saapuessa pastellivärit eivät enää houkuttele vaan maanläheisemmät värit tulevat tilalle. Kypsän viljapellon keltainen, okranvärinen, murrettu keltainen, konjakin ruskea. 


Ompelin 3/4-hihaisen tunikan Ottobre Design Woman-lehden uusimman numeron (5/2016) Relaxed-kaavalla, mutta jätin etuhelman ison taskun ompelematta, tein takakappaleen yhdestä kappaleesta ja lyhensin helmaa. 


Kankaana on Pehemiän kerrassaan ihanan ilkikurinen Ruoska-Mauri-trikoo. Liikuttavat rimppakintut, takkuinen turkki ja hyväntahtoinen ilme tuolla Maurilla :)


Halusin kuvaan rakkaan (jep, olen materialisti) moottoripyöräni, Suzuki GS 500E:n. Sain sen 30-vuotissyntymäpäivälahjaksi mieheltäni ja olen näiden parin vuoden ajan opetellut ajamaan sillä. Jos joku ihmettelee, että miten kauan ajo-opettelussa muka kestää, niin tapauksessani olemme hankkineet Jesselle lapsenvahdin 1-2 kertaa kuukaudessa (ja kun tietää kuinka lyhyt Suomen kesä on eli montako kuukautta on sopivia ajokelejä vuodessa) ja Timo on opettanut minua. Nyt harjoittelu on sen verran hyvällä pohjalla, että ilmoittaudun ensi keväänä moottoripyöräkurssille. 


Pitkähihaisen tunikan ompelin (jälleen) Mekkotehtaan Vilman kaavalla. Kankaina ovat Noshin toffeen värinen Kide-trikoo ja musta perustrikoo. -Anna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti